Dietètica i nutrició

Un equip de professionals que estudia les característiques de cada client per elaborar els menús més adequats a les seves necessitats.

Alimentació saludable

Alimentació saludable

Alimentació saludable

Tenim el privilegi de tenir un equip de dietistes i nutricionistes amb un alt grau d'especialització, que són els responsables d'elaborar els menús adequats a totes les necessitats plantejades segons el tipus d'usuari, i sempre d'acord amb l'objectiu de l'equilibri nutricional amb dietes completes, saludables i apetitoses.

El nostre Departament de Dietètica i Nutrició també presta serveis als centres que requereixen assessorament i gestió en dietètica i nutrició


Col•laborem amb l'alimentació local

Col•laborem amb l'alimentació local

Moltes empreses del nostre sector s'han afegit a l'estandardització i les plataformes logístiques nacionals. Estem orgullosos de comprar a productors locals, d'establir-hi relacions directes, de col•laborar-hi i d'adquirir-ne els productes directament, sense intermediaris. A més de la nostra aposta per l'agricultura local, des del 2007 ens hem organitzat perquè els nostres consumidors col•laborin amb el repte local, que situa el seu punt de partida en l'agricultura sostenible.

Els nostres estàndards

Els nostres estàndards

Addicionalment exigim que com a mínim el 20% dels ingredients que fan servir els nostres xefs s'adquireixen a petits productors de la zona on prestem els nostres serveis, a no més de 150 km de distància del local on preparem els aliments. De la mateixa manera, fem que el 20% de les receptes dels nostres equips de restauració i dels nostres xefs sigui original, desenvolupat per ells mateixos, amb les millors característiques i productes locals, orgànics sempre que sigui possible i de comerç just.

logo