Els nostres valors

Ens basem en el saber fer i la professionalitat de cadascun de nosaltres per aconseguir l'objectiu principal de la companyia: la plena satisfacció dels nostres clients.

Els nostres valors

Una empresa moderna compromesa amb els seus clients, accionistes, treballadors i proveïdors.

Responsabilitat corporativa

Els nostres treballadors: desenvolupem les seves capacitats, apostem per la promoció interna, diversitat i inclusió, respecte pels drets humans i garantim ambients de treball saludables i assegurances.

Les comunitats en què treballem: promovem la compra de productes de comerç just, treballem amb proveïdors locals per contribuir al desenvolupament de les zones en què prestem els nostres serveis, i col•laborem estretament en programes per evitar la fam i la desnutrició.

Nutrició, salut i benestar: duem a terme programes orientats a la millora de la salut i el benestar dels nostres usuaris i consumidors. Apostem per la reducció de la ingesta de sucre, sal i greixos.

Medi ambient: tenim un ferm compromís per la reducció de pèrdues i malbaratament, una línia estratègica orientada a reduir emissions i el control del consum energètic a les nostres instal•lacions i les dels nostres clients.

Salut nutricional
Menús adequats a totes les necessitats plantejades segons el tipus d'usuari, i sempre d'acord amb l'objectiu de l'equilibri nutricional amb dietes completes, saludables i apetitoses.
Prevenció de riscos laborals
Perquè som exigents amb la seguretat, la nostra empresa ha desenvolupat i implantat un sistema de gestió de la prevenció basant-se en la norma OHSAS 18001, de prestigi internacional reconegut, estableix un conjunt de requisits relacionats amb els sistemes de gestió de la seguretat i salut a la feina gràcies als quals una organització pot controlar els seus riscos laborals i millorar el seu rendiment.
Innovació
Apostem perquè la millora contínua i la renovació tecnològica representin la modernització i actualització dels nostres equips tècnics i els nostres processos productius, amb la finalitat d'oferir sempre el millor als nostres clients.
Formació
La qualitat del capital humà és sinònim d'èxit en qualsevol empresa. Per això ens preocupem de proporcionar a tot el nostre personal la formació adequada per al seu constant desenvolupament personal i professional, integració en l'equip i esperit de servei als nostres clients.
Especialització departamental
Tots els departaments de Mediterránea estan formats per especialistes altament qualificats que vetllen pel compliment dels compromisos que la nostra empresa adquireix amb els seus clients.
Atenció personalitzada
La nostra màxima preocupació i neguit se centra en la satisfacció dels nostres clients. Ens agrada escoltar-los i tenir-ne cura. Sempre som al seu costat, amb un tracte personalitzat que fructifica en una relació saludable i de confiança que enforteix l'entesa en qualsevol situació.
Treball en equip
El nostre entorn de treball es fonamenta en un clima laboral entusiasta, compromès i respectuós amb tot el que l'envolta, que promou una actitud que esperona la innovació, la creativitat i els resultats per mitjà del treball en equip. Estimulem la comunicació, les relacions eficaces i la participació activa en l'empresa, juntament amb el desenvolupament professional.
Prestigi
La paraula prestigi és un segell d'identitat la prerrogativa de la qual d'ús no és el resultat de la decisió de l'empresa, sinó que s'adquireix per mitjà d'una trajectòria empresarial de profund calat professional, qualitat i rigor en l'acompliment de la seva activitat, que és àmpliament reconeguda pels seus clients.

logo