La nostra història

La nostra empresa es preocupa de proporcionar dia rere dia un servei de màxima qualitat que contribueix al benestar de tots els nostres usuaris.

D'on venim, què ens preocupa i cap a on ens dirigimD'on venim, què ens preocupa i cap a on ens dirigim

Mediterránea és una empresa d'origen espanyol, amb més de vint anys d'experiència en la prestació de serveis de suport i alimentació. Present en els sectors de sanitat, educació, empreses, indústries, esdeveniments i oci, Mediterránea es consolida com a líder indiscutible del sector a Espanya i l'Amèrica Llatina. Mediterránea és una empresa d'origen espanyol, amb més de vint anys d'experiència en la prestació de serveis de suport i alimentació. Present en els sectors de sanitat, educació, empreses, indústries, esdeveniments i oci, Mediterránea es consolida com a líder indiscutible del sector a Espanya i l'Amèrica Llatina.

A Espanya Mediterránea és líder en la prestació de serveis d'alimentació i suport, som presents a tot l'Estat i oferim tots els serveis de suport necessaris per al sector hospitalari, educatiu, empresarial, industrial i d'esdeveniments, fet que permet als nostres clients centrar-se en el seu negoci i estalviar costos en activitats que no són l'objectiu del seu negoci o activitat.

Els nostres clients poden contractar un o diversos serveis amb nosaltres i externalitzar-ne la gestió amb Mediterránea. Oferim un servei de qualitat, adaptat a les necessitats de cada client.

Liderem donant exemple:

Ens sentim orgullosos de ser la primera empresa d'alimentació a Espanya que es compromet a les accions següents:

Des del 2001 ajudem els proveïdors agrícoles locals

Des del 2001 ajudem els proveïdors agrícoles locals


Servim peix que respecta el programa Seafood Watch, que des del 2004 contribueix a evitar la degradació dels oceans i les espècies que hi habiten.

Servim peix que respecta el programa Seafood Watch, que des del 2004 contribueix a evitar la degradació dels oceans i les espècies que hi habiten.


Des del 2008 elaborem dietes baixes en carboni per lluitar contra el canvi climàtic.

Des del 2008 elaborem dietes baixes en carboni per lluitar contra el canvi climàtic.


Des del 2005 donem suport a la reducció d'antibiòtics en animals de granja. A

Des del 2005 donem suport a la reducció d'antibiòtics en animals de granja. A

Unitats de negoci

Hospitals

Hospitals

Serveis de suport i alimentació per a hospitals.
Soci sanitari

Soci sanitari

Serveis per a residències de gent gran.
Educació

Educació

Alimentació sana i segura per a escoles i universitats.
Empreses

Empreses

Serveis de suport per a empreses i indústries.
  • Més de vint-i-cinc anys d'experiència en el sector dels serveis de suport i restauració col•lectiva, presents a Espanya i l'Amèrica Llatina.

  • Presents a més 70 centres hospitalaris, més de 250 centres educatius, i amb la recent incursió, fa un any, en el sector de les empreses i indústries, prestant serveis a clients com Banco Santander, Vodafone, Garrigues, UEFA, Alcatel, entre d'altres, i serveis en grans estadis com ara l'Estadi Vicente Calderón.

  • Experiència en la gestió i servei d'esdeveniments i servei d'àpats d'alt nivell, des de reduïts grups de persones fins a més de 4.000 convidats.

  • Diàriament establim relacions saludables i servicials amb més de 162.000 usuaris dels nostres serveis.

  • Servim a l'any més de 35 milions d'àpats a pacients, metges, professionals sanitaris, educadors, estudiants, treballadors, funcionaris i públic en general.

  • Certificats ISO 9001, ISO 14001, ISO 22000 i OHSAS 18001, que reconeix la qualitat, la seguretat alimentària i el respecte al medi ambient de Mediterránea.

El nostre afany de millora contínua fa que de manera permanent busquem noves tecnologies¬ que ens facin més competitius i eficaços, amb la finalitat d'oferir sempre el millor de nosaltres mateixos i col•laborar en el creixement econòmic, progrés tecnològic i desenvolupament social.
Aquesta voluntat de progrés i projecció de futur estan íntimament lligats amb la implicació i la inquietud dels nostres col•laboradors per aconseguir l'eficiència en l'acompliment laboral i ajudar l'empresa a complir els compromisos que requereix la societat actual i el servei i atenció als nostres clients.

En xifres

Hospitales
Més de 70 hospitals i clíniques.
Socio Sanitario
Més de 200 escoles.
Educación
Més de 10 grans clients corporatius.
Empresas
Més de 110.000.000 € de facturació el 2013 i 3.200 treballadors arreu del món.

logo