• Ser autèntics, ser espontanis, ser fiables:

  Ser autèntics, ser espontanis, ser fiables:

  Gestió integral de grans recintes esportius

 • Gestió de servei d'àpats i restaurants en museus.

  Gestió de servei d'àpats i restaurants en museus.

 • Lliga de Campions i UEFA.

  Lliga de Campions i UEFA.

 • La cura de cada detall fins al final.

  La cura de cada detall fins al final.

Perquè som la seva millor tria?Perquè som la seva millor tria?

Els grans i els millors confien en Mediterránea
 • Una oferta 360 graus, per a esdeveniments d'alt nivell. Espectaculars


  Gestionem grans espais i oferim un servei d'àpats d'alt nivell, tan prestigiós que la UEFA contracta els nostres serveis per a la Lliga de Campions a Espanya. El nostre xef executiu, que ha guanyat una estrella Michelin, i el nostre equip de màrqueting per a esdeveniments oferiran totes les respostes per a la gestió d'espais d'oci i l'oferiment de serveis del nivell més elevat. El seu espai, estadi o esdeveniment no tornarà a ser igual mai més.

 • Un gran club contracta el millor per fer que l'experiència dels seus fans quan visiten el seu estadi sigui immillorable


  Mediterránea gestiona la restauració integral de l'estadi Vicente Calderón, llar de l'Atlético de Madrid. A cada partit més de 45.000 fans utilitzen els nostres serveis de barres, llotges VIP, sales VIP, homes motxilla i comandes des de les cadires per mitjà de l'aplicació al mòbils.

Fem-ho memorable. Fem-ho magnífic. Fem-ho diferent.

Especialistes en la gestió de grans recintes esportius i esdeveniments.

Memorable

Memorable

La nostra empresa té el potencial, l'energia, els mitjans i l'experiència perquè els seus convidats o visitants gaudeixin d'una magnífica experiència. Gestionem espais com ara estadis de futbol professional, museus, entorns emblemàtics i llocs amb encant, perquè el seu esdeveniment sigui tot un èxit.
Magnífic

Magnífic

L'èxit es deu al potencial de la nostra gent i la il•lusió de la nostra empresa. A Mediterránea gestionem des de petits esdeveniments fins a grans reunions, amb milers d'assistents. La nostra experiència està més que contrastada per clients tan emblemàtics com Vodafone a Espanya, el Club Atlético de Madrid, el Banco Santander, la UEFA, entre d'altres.
Diferent

Diferent

Des del servei d'àpats corporatiu fins a la gestió de grans esdeveniments. La nostra oferta incorpora restauració i hospitalitat del nivell més elevat, experiència en conferències i esdeveniments, hostesses, cambrers i tot el que cal per garantir que els seus esdeveniments siguin tot un èxit.

logo